Sjöingenjör via Marinkraft

Sjöingenjör: En ingenjör som främst arbetar som fartygsingenjör eller som teknisk chef ombord på fartyg. Yrkeskategorin är framför allt efterfrågad inom yrkessjöfarten, varvsindustrin och övrig marin verksamhet och några vanliga branscher inkluderar:

  • Nybyggnations- och underhållsvarv
  • Propelltillverkare
  • maskintillverkare

Vi på Marinkraft är specialisterna inom marin rekrytering och bemanning sedan 2014. Hos oss hittar du allt ifrån professionella säljare inom båtindustrin till mekaniker, elektriker och varvsarbetare som har erfarenheter inom det marina på flertalet kända företag i Sverige. Varje dag vägleder vi företag och arbetare att lyckas med sitt förvärv på bästa sätt!

 

Rekrytering av Sjöingenjörer för jobb i hela Sverige

Rekrytering av sjöingenjörer och vägledning av resursen är vad vi på Marinkraft gör bäst! Med absolut koll på vad som utmärker en bra sjöingenjör så kan vi snabbt ge er rätt individ, med rätt kompetens och rätt erfarenhet, för jobb åt företag i hela Sverige.

Vår rekrytering hjälper dig att hitta kompetenta och professionella sjöingenjörer som har erfarenhet av att arbeta i en marin miljö.

  • Ha kunskap och erfarenhet om antingen den marina yrkessjöfarten
    och/eller ha kunskap och erfarenhet av de tekniska behoven i hamnar, varvsnäringen och den marina industrin
  • Förstå kundernas krav och behov
  • Slutföra arbetet och uppfylla mål och kvoter
  • Jobba i nära samarbete med kollegor för att avsluta affärer och skapa ytterligare försäljning

 

SJÖINGENJÖR MED RÄTT LÖN GER MÖJLIGHETER

Majoriteten av våra kunder erbjuder sjöingenjörer en fast lön efter ålder och erfarenhet samt en mindre rörlig provisionsbaserad lön. Som sjöingenjör inom skepps- och varvsindustrin hos våra kunder så har du alltså en stor möjlighet att själv påverka din inkomst.

 

REKRYTERA SJÖINGENJÖRER MED RÄTT KOMPETENS FÖR DITT FÖRETAG

Marinkraft hjälper företag att hitta rätt kandidater inom alla marina yrkesroller. Våra sjöingenjörer har stort fokus på kvalitet, god service och långsiktiga kundrelationer och alla våra kandidater arbetar självständigt. Givetvis har de också rätt erfarenhet för uppdraget.

Marinkraft är alltid redo att ställa upp för våra kunder vid behov av en sjöingenjör.

Vi rekryterar även båtmekaniker, marinmekaniker, konstruktörer, projektledare och övrig säljpersonal på alla nivåer som efterfrågas.

Marinkraft har idag kontor i Stockholm, men vi rekryterar och bemannar i hela Sverige.

Välkommen till oss på Marinkraft, er bästa partner när ni behöver rekrytera en sjöingenjör!

Ring nu
+
Ring mig!