Serviceingenjör utbildning

Serviceingenjör utbildning: Med bred teknisk kunskap så agerar en framtida serviceingenjör som en problemlösare och nytänkare för att effektivisera framtidens elkraft och elnätssystem.

Kunskap inom en rad olika ämnesområden är vad en serviceingenjör behöver, och för att utbilda sig inom denna yrkestitel finns det olika sätt att gå tillväga. Yrkeshögskolan och högskolan erbjuder utbildningar, men även vissa arbetsplatser kan erbjuda möjligheter till anställning med endast gymnaisekompetens.

Är du utbildad serviceingenjör och har ett intresse för marin verksamhet, så tveka inte att kontakta oss. Resten fixar vi med påbyggnadsutbildningar efter behov.

Serviceingenjör: Behovet av utbildade serviceingenjörer

Den marina branschen har en konstant efterfrågan på serviceingenjörer. Liksom många andra yrkesgrupper så står serviceingenjörna inför stora pensionsavgångar de kommande åren. Konkurrensen om serviceingenjörer med rätt kompetens kan därför tidvis vara hård.

För dig som är serviceingenjör och som har utbildning, kompetens, erfarenhet och förståelse för utveckling inom den marina sektorn så ser framtiden därför lovande ut.

Som serviceingenjör så behövs du i branschen – och branschen behöver dig som är en skicklig och innovativ serviceingenjör!

Bli Rekryterad --> Rekrytera -->

Ring nu
+
Ring mig!