Marinmekaniker lön

Marinmekaniker lön: Marinmekaniker är en yrkeskategori där det för närvarande finns en stor efterfrågan på kunniga personer med rätt och aktuell kompetens.

Enbart i Stockholm så räknar man med att det i dagsläget saknas minst 300 marinmekaniker. I hela Sverige är den siffran omkring 1 500. Ytterligare nyrekryteringar kommer att behövas, då man räknar med att många av dagens marinmekaniker kommer att gå i pension inom de närmaste åren.

Lön marinmekaniker

Du som är marinmekaniker

  • Majoriteten av våra kunder erbjuder dig som marinmekaniker en fast lön efter ålder och erfarenhet samt därtill en mindre, rörlig, provisionsbaserad lön.
  • Som marinmekaniker inom skepps- och varvsindustrin hos våra kunder så har du alltså en stor möjlighet att själv påverka din inkomst.
  • Du bör också vara medveten om att marinmekaniker för närvarande är en efterfrågad yrkeskategori och att konkurrensen om kompetent och erfaren personal tidvis kan vara stor.
  • Du tillhör en eftertraktad yrkesgrupp - och du behövs i branschen!

För dig som rekryterar marinmekaniker

  • Majoriteten av våra kunder erbjuder sina marinmekaniker en fast lön efter ålder och erfarenhet samt därtill en mindre, rörlig, provisionsbaserad lön.
  • Detta är dock inte ett ofrånkomligt krav, om ni har andra rutiner kring lönesättning inom ert företag så utgör inte det något hinder.
  • Du bör dock vara medveten om att marinmekaniker för närvarande är en efterfrågad yrkeskategori.
  • Konkurrensen om kompetent och erfaren personal kan tidvis kan vara hård.

Marinmekaniker löner

Någon lönestatistik för just marinmekaniker finns inte på Lönestatistik.se, vi har därför valt att visa statistiken för mekaniker som en referens.

Lön för mekaniker enligt Lönestatistik.se

Se statistik

Marinkraft rekryterar marinmekaniker för jobb i hela Sverige

Rekrytering av marinmekaniker och vägledning av resursen är vad vi på Marinkraft gör bäst. Med absolut koll på vad som utmärker en bra marinmekaniker, så kan vi snabbt matcha rätt mekaniker med rätt företag för jobb i hela Sverige.

 

Bli Rekryterad --> Rekrytera -->

Ring nu
+
Ring mig!