Kock, kockar, kökspersonal

Kock som resurs via Marinkraft

Kock som profession innebär en person som självständigt kan laga mat till andra personer. De flesta kockar arbetar inom restauranger eller storkök på exempelvis fartyg, sjukhus, skolor eller förskolor. En kock som arbetar på ett fartyg kallas kocksteward.

I arbetet ingår ofta att utforma och planera menyer, proviantering samt tillagning av all mat som serveras ombord. Yrkeskategorin är framför allt efterfrågad inom yrkessjöfarten, men även inom andra områden inom sjöfarten och vi rekryterar även till vanliga restauranger.

Vi på Marinkraft är specialisterna inom marin rekrytering och bemanning sedan 2014. Hos oss hittar du allt ifrån professionella köksmästare inom båtindustrin till serveringspersonal, kökspersonal och hamnarbetare som har erfarenheter inom det marina på flertalet kända företag i Sverige. Varje dag vägleder vi företag och arbetare att lyckas med sitt förvärv på bästa sätt!

 

Rekrytering av kock eller kockar för jobb i hela Sverige

Rekrytering av kökspersonal och vägledning av resursen är vad vi på Marinkraft gör vid varje rekrytering! Med absolut koll på vad som utmärker en bra kock, så kan vi snabbt ge er rätt resurs med rätt erfarenhet, för jobb åt företagsserveringar och kök i hela Sverige.

Vår rekrytering hjälper dig att hitta både kompetenta och professionella kockar som vet hur man använder råvaror, hur dessa kan omvandlas till näringsrik mat till hårt arbetande besättningar eller kräsna kryssningspassagerare på bästa sätt, samt:

  • Förståelse för hur arbetet med livsmedel bedrivs i det marina näringslivet
  • Insikt av kundernas krav och behov i flera miljöer
  • Kan slutföra arbetet och uppfylla mål och kvoter
  • Kan jobba i nära samarbete med kollegor för att ge bästa service och genom det skapa ytterligare försäljning

KOCK MED RÄTT LÖN GER MÖJLIGHETER

Majoriteten av våra kunder erbjuder kockar en fast lön efter ålder och erfarenhet samt ofta en mindre rörlig provisionsbaserad lön. Som kocksteward inom sjöfarten hos våra kunder har du alltså goda möjligheter att själv påverka din inkomst.

REKRYTERA MED RÄTT KOMPETENS OCH ERFARENHET

Marinkraft hjälper företag att hitta rätt kandidater inom alla marina yrkesroller. Våra kockar har ett stort fokus på kvalitet, god service och långsiktiga kundrelationer. Alla våra kandidater arbetar självständigt, självfallet har de också rätt kompetens för uppdraget.

Vi på Marinkraft är alltid redo att ställa upp för våra kunder vid behov av kökspersonal och serveringspersonal.

Som företag så vi rekryterar även båtmekaniker, marinmekaniker, konstruktörer, projektledare och övrig säljpersonal på alla nivåer som efterfrågas.

Fråga oss om du behöver hjälp att rekrytera ny kökspersonal

Marinkraft har idag kontor i Stockholm, men vi rekryterar och bemannar i hela Sverige.

Välkommen till oss på Marinkraft, er bästa partner vid rekrytering av en erfaren och kompetent kock!

Bli Rekryterad --> Rekrytera -->

Ring nu
+
Ring mig!