Kock via Marinkraft

Kock innebär att en person självständigt lagar mat. De flesta kockar arbetar inom restuaranger eller storkök på exempelvis fartyg, sjukhus eller förskolor. En kock som arbetar på ett fartyg kallas kocksteward. I arbetet ingår ofta att utforma och planera menyer, proviantering samt tillagning av all mat som severas ombord. Yrkeskategorin är framför allt efterfrågad inom yrkessjöfarten.

Vi på Marinkraft är specialisterna inom marin rekrytering och bemanning sedan 2014. Hos oss hittar du allt ifrån professionella säljare inom båtindustrin till mekaniker, mekaniker och varvsarbetare som har erfarenheter inom det marina på flertalet kända företag i Sverige. Varje dag vägleder vi företag och arbetare att lyckas med sitt förvärv på bästa sätt!

 

Rekrytering av kockar för jobb i hela Sverige

Rekrytering av kock och vägledning av resursen är vad vi på Marinkraft gör bäst! Med absolut koll på vad som utmärker en bra kock så kan vi snabbt ge er rätt kock, med rätt erfarenhet, för jobb åt företag i hela Sverige.

Vår rekrytering hjälper dig att hitta kompetenta och professionella kockar som vet hur råvaror kan omvandlas till näringsrik mat till hårt arbetande besättningar och kräsna kryssningspassagerare på bästa sätt, samt:

  • Förstår hur arbetet med livsmedel bedrivs i det marina näringslivet
  • Förstår kundernas krav och behov
  • Kan slutföra arbetet och uppfylla mål och kvoter
  • Kan jobba i nära samarbete med kollegor för att avsluta affärer och skapa ytterligare försäljning

 

KOCK MED RÄTT LÖN GER MÖJLIGHETER

Majoriteten av våra kunder erbjuder kock en fast lön efter ålder och erfarenhet samt en mindre rörlig provisionsbaserad lön. Som kock inom sjöfarten hos våra kunder har du alltså goda möjligheter att själv påverka din inkomst.

 

REKRYTERA KOCK MED RÄTT KOMPETENS OCH ERFARENHET FÖR DITT FÖRETAG

Marinkraft hjälper företag att hitta rätt kandidater inom alla marina yrkesroller. Våra kockar har ett stort fokus på kvalitet, god service och långsiktiga kundrelationer. Alla våra kandidater arbetar självständigt, självfallet har de också rätt kompetens för uppdraget.

Marinkraft är alltid redo att ställa upp för våra kunder vid behov av en kock.

Vi rekryterar även båtmekaniker, marinmekaniker, konstruktörer, projektledare och övrig säljpersonal på alla nivåer som efterfrågas.

Marinkraft har idag kontor i Stockholm, men vi rekryterar och bemannar i hela Sverige.

Välkommen till oss på Marinkraft, er bästa partner vid rekrytering av en erfaren och kompetent kock!

Bli Rekryterad --> Rekrytera -->

Ring nu
+
Ring mig!