Fartygselektriker

Fartygselektriker

Fartygselektriker via Marinkraft

Fartygselektriker: En fartygselektriker arbetar med felsökning och service av el i t.ex. styr- och reglerutrustning, generatorer och motorer. Även installation av navigationsutrustning kan ingå i tjänsten. Yrkeskategorin är framför allt efterfrågad inom yrkessjöfarten, varvsindustrin och övrig marin verksamhet.

För att trivas i och lyckas med yrkesrollen som fartygselektriker bör du vara noggrann, flexibel och lösningsorienterad.

Vi på Marinkraft är specialisterna inom marin rekrytering och bemanning sedan 2014. Hos oss hittar du allt ifrån professionella säljare inom båtindustrin till mekaniker, elektriker och varvsarbetare som har erfarenheter inom det marina på flertalet kända företag i Sverige. Varje dag vägleder vi företag och arbetare att lyckas med sitt förvärv på bästa sätt!

 

Rekrytering av fartygselektriker för jobb i hela Sverige

Rekrytering av fartygselektriker och vägledning av resursen är vad vi på Marinkraft gör bäst! Med absolut koll på vad som utmärker en bra elektriker så kan vi snabbt ge er rätt individ, med rätt kompetens och rätt erfarenhet, för jobb åt företag i hela Sverige.

Vår rekrytering hjälper dig att hitta kompetenta och professionella fartygselektriker som förstår hur el fungerar i en marin miljö och som har alla erforderliga auktorisationer.

  • Förstå antingen den marina yrkessjöfarten och/eller rederiernas el och elberoende
    Eller förstå behoven och beroendet av el i hamnar, varvsnäringen och den marina industrin
  • Förstå kundernas krav och behov
  • Slutföra arbetet och uppfylla mål och kvoter
  • Jobba i nära samarbete med kollegor för att avsluta affärer och skapa ytterligare försäljning

 

ELEKTRIKER PÅ FARTYG MED RÄTT LÖN GER MÖJLIGHETER

Majoriteten av våra kunder erbjuder elektriker på fartyg både en fast lön baserad efter ålder och erfarenhet,  samt en mindre rörlig provisionsbaserad lön. Som elektriker inom yrkessjöfarten och varvsindustrin hos våra kunder så har du alltså en stor möjlighet att själv påverka din inkomst.

 

REKRYTERA FARTYGSELEKTRIKER MED RÄTT KOMPETENS OCH AUKTORISATION FÖR DITT FÖRETAG

Marinkraft hjälper företag att hitta rätt kandidater inom alla marina yrkesroller. Våra fartygselektriker har stort fokus på kvalitet, god service och långsiktiga kundrelationer och alla våra kandidater arbetar självständigt. Givetvis har de också rätt auktorisation för uppdraget.

Marinkraft är alltid redo att ställa upp för våra kunder vid behov av en fartygselektriker.

Vi rekryterar även båtmekaniker, marinmekaniker, konstruktörer, projektledare och övrig säljpersonal på alla nivåer som efterfrågas.

Marinkraft har idag kontor i Stockholm, men vi rekryterar och bemannar i hela Sverige.

Välkommen till oss på Marinkraft, er bästa partner när ni behöver rekrytera en fartygselektriker!

Bli Rekryterad --> Rekrytera -->

Ring nu
+
Ring mig!