Fartygsarkitekt/båtarkitekt lön

Fartygsarkitekt/båtarkitekt lön: Fartygsarkitekt/båtarkitekt är en yrkeskategori där det för närvarande finns en stor efterfrågan på kunniga personer med rätt kompetens.

Liksom många andra yrkesgrupper så står också fartygsarkitekter/båtarkitekterna inför stora pensionsavgångar under de kommande åren. Konkurrensen om kompetent och erfaren personal kan därför tidvis vara hård.

 

Fartygsarkitekt/båtarkitekt lön

Du som är Fartygsarkitekt/båtarkitekt

  • Majoriteten av våra kunder erbjuder dig som fartygsarkitekt/båtarkitekt en fast lön efter ålder och erfarenhet samt därtill en mindre, rörlig, provisionsbaserad lön.
  • Som fartygsarkitekt/båtarkitekt inom skepps- och varvsindustrin hos våra kunder så har du alltså en stor möjlighet att själv påverka din inkomst.
  • Du bör också vara medveten om att fartygsarkitekter/båtarkitekter för närvarande är en efterfrågad yrkeskategori och att konkurrensen om kompetent och erfaren personal tidvis kan vara stor.
  • Du tillhör en eftertraktad yrkesgrupp - och du behövs i branschen!

För dig som rekryterar fartygsarkitekter/båtarkitekter

  • Majoriteten av våra kunder erbjuder sina fartygsarkitekter/båtarkitekter en fast lön efter ålder och erfarenhet samt därtill en mindre, rörlig, provisionsbaserad lön.
  • Detta är dock inte ett ofrånkomligt krav, om ni har andra rutiner kring lönesättning inom ert företag så utgör inte det något hinder.
  • Du bör dock vara medveten om att fartygsarkitekter/båtarkitekter för närvarande är en efterfrågad yrkeskategori.
  • Konkurrensen om kompetent och erfaren personal kan tidvis kan vara hård.

Fartygsarkitekt/båtarkitekt löner

Någon lönestatistik för just fartygsarkitekt/båtarkitekt finns inte på Lönestatistik.se, vi har därför valt att visa statistiken för industridesigner som en referens.

Lön för Fartygsarkitekt/båtarkitekt enligt Lönestatistik.se

Se statistik

Marinkraft rekryterar Fartygsarkitekter/båtarkitekter för jobb i hela Sverige

Rekrytering av fartygsarkitekter/båtarkitekter och vägledning av resursen är vad vi på Marinkraft gör bäst. Med absolut koll på vad som utmärker en bra fartygsarkitekt/båtarkitekt, så kan vi snabbt matcha rätt fartygsarkitekt/båtarkitekt med rätt företag för jobb i hela Sverige.

Bli Rekryterad --> Rekrytera -->

Ring nu
+
Ring mig!