Elinstallatör lön

Elinstallatör lön: Elinstallatör är en yrkeskategori där det för närvarande finns en stor efterfrågan på kunniga personer med rätt och aktuell kompetens. Nyrekryteringar kommer sannolikt att behövas, då man räknar med att flera av dagens elinstallatörer kommer att gå i pension inom de närmaste åren.

Lön elinstallatör

Du som är elinstallatör

  • Majoriteten av våra kunder erbjuder dig som elinstallatör en fast lön efter ålder och erfarenhet samt därtill en mindre, rörlig, provisionsbaserad lön.
  • Som elinstallatör inom skepps- och varvsindustrin hos våra kunder så har du alltså en stor möjlighet att själv påverka din inkomst.
  • Du bör också vara medveten om att elinstallatörer för närvarande är en efterfrågad yrkeskategori och att konkurrensen om kompetent och erfaren personal tidvis kan vara stor.

För dig som rekryterar elinstallatörer

  • Majoriteten av våra kunder erbjuder sina elinstallatörer en fast lön efter ålder och erfarenhet samt därtill en mindre, rörlig, provisionsbaserad lön.
  • Detta är dock inte ett ofrånkomligt krav, om ni har andra rutiner kring lönesättning inom ert företag så utgör inte det något hinder.
  • Du bör dock vara medveten om att elinstallatör för närvarande är en efterfrågad yrkeskategori.
  • Konkurrensen om kompetent och erfaren personal kan tidvis kan vara hård.

Elinstallatör löner

Någon lönestatistik för just elinstallatör finns inte på Lönestatistik.se, vi har därför valt att visa statistiken för elektriker som en referens.

Lön för elektriker enligt Lönestatistik.se

Se statistik

Marinkraft rekryterar elinstallatörer för jobb i hela Sverige

Rekrytering av elinstallatörer och vägledning av resursen är vad vi på Marinkraft gör bäst. Med absolut koll på vad som utmärker en bra elinstallatör, så kan vi snabbt matcha rätt individ med rätt företag för jobb i hela Sverige.

Bli Rekryterad --> Rekrytera -->

Ring nu
+
Ring mig!