civilingenjör med Marinkraft

Civilingenjör via Marinkraft

Civilingenjör som profession är individer som i första hand har tänkt att arbeta inom ny och framtida teknik inom deras olika specialistområden. Yrkeskategorin civilingenjörer är framför allt efterfrågad där all tänkbar teknisk kunskap är önskvärd på en högre nivå. Vilket ger att det är en yrkeskategori som är eftersökta som specialister och tekniska projektledare inom sina områden.

Inom yrkessjöfarten, varvsindustrin samt övrig marin verksamhet så är det vanligt att civilingenjörer är exempelvis:

 • Fartygstekniker
 • Fartygskonstruktörer
 • Chefsmaskinist
 • Teknisk projektledare
 • Teknisk specialist

Liksom så många andra yrkesgrupper så står även civilingenjörer inför stora pensionsavgångar de kommande åren. Konkurrensen om kompetent personal kan därför tidvis bli hård, men också att kompetensen inom den enskilda specialistområdet. Vi ser alltid till att matcha rätt form av utmaning för rätt typ av ingenjör, även en som vill byta specialistområde.

Vi på Marinkraft är specialisterna inom marin rekrytering och bemanning sedan 2014. Hos oss hittar du allt ifrån professionella säljare inom båtindustrin till mekaniker, elektriker och varvsarbetare som har erfarenheter inom det marina på flertalet kända företag i Sverige. Varje dag så vägleder vi både företag och arbetare att lyckas med sitt förvärv på allra bästa sätt!

Rekrytering av civilingenjör för jobb i hela Sverige

Rekrytering av civilingenjör och vägledning av resursen är vad vi på Marinkraft gör bäst! Med absolut koll över vad som verkligen utmärker en bra civilingenjör, så kan vi snabbt ge er rätt individ med både rätt kompetens och rätt erfarenhet, för jobb åt företag runt hela Sverige.

Vi hjälper dig att hitta rätt resurs för ditt team, som är kompetenta och professionella civilingenjörer med olika erfarenheter av att arbeta i en marin miljö.

En civilingenjör ifrån Marinkraft är alltid certifierad och har minst dessa kriterier:

 • Ha kunskap och/eller erfarenhet om antingen den marina yrkessjöfarten och/eller rederiernas förutsättningar
  och/eller ha kunskap och erfarenhet av de tekniska behoven i hamnar, varvsnäringen och den marina industrin
 • Förstå kundens krav och behov av teknisk hjälp av en kompetent ingenjör
 • Slutföra arbetsuppgifter effektivt och uppfylla mål samt kvoter
 • Förmågan av att kunna jobba i nära samarbete med kollegor för att avsluta affärer och skapa ytterligare försäljning

CIVILINGENJÖR MED RÄTT LÖN GER MÖJLIGHETER

Majoriteten av våra kunder erbjuder en civilingenjör fast lön efter ålder och erfarenhet samt en mindre rörlig provisionsbaserad lön. Som civilingenjör inom skepps- och varvsindustrin hos våra kunder, så har du alltså en stor möjlighet att själv påverka din inkomst.

REKRYTERA CIVILINGENJÖRER MED RÄTT KOMPETENS FÖR DITT FÖRETAG

Marinkraft hjälper företag att hitta rätt kandidater inom alla marina yrkesroller. Våra civilingenjörer har ett stort fokus på kvalitet, god service och långsiktiga kundrelationer och alla våra kandidater arbetar självständigt. Givetvis har de också rätt erfarenhet för uppdraget.

Marinkraft är alltid redo att ställa upp för våra kunder vid behov av en civilingenjör.

Vi rekryterar även båtmekaniker, marinmekaniker, konstruktörer, projektledare och övrig säljpersonal på alla nivåer som efterfrågas.

Marinkraft har idag kontor i Stockholm, men vi rekryterar och bemannar i hela Sverige.

Välkommen till oss på Marinkraft, er bästa partner vid rekrytering av en civilingenjör.

Bli Rekryterad --> Rekrytera -->

Ring nu
+
Ring mig!