Civilingenjör lön

Civilingenjör lön: Civilingenjörer är en yrkeskategori där det för närvarande finns en stor efterfrågan på kunniga personer med rätt kompetens. Liksom många andra yrkesgrupper så står också civilingenjörerna inför stora pensionsavgångar under de kommande åren. Konkurrensen om kompetent personal med rätt auktorisation kan därför tidvis vara hård.

Lön civilingenjör

Du som är civilingenjör

  • Majoriteten av våra kunder erbjuder dig som civilingenjör en fast lön efter ålder och erfarenhet samt därtill en mindre, rörlig, provisionsbaserad lön.
  • Som civilingenjör inom skepps- och varvsindustrin hos våra kunder så har du alltså en stor möjlighet att själv påverka din inkomst.
  • Du bör också vara medveten om att civilingenjörer för närvarande är en efterfrågad yrkeskategori och att konkurrensen om kompetent och erfaren personal tidvis kan vara stor.
  • Du tillhör en eftertraktad yrkesgrupp - och du behövs i branschen!

För dig som rekryterar civilingenjörer

  • Majoriteten av våra kunder erbjuder sina civilingenjörer en fast lön efter ålder och erfarenhet samt därtill en mindre, rörlig, provisionsbaserad lön.
  • Detta är dock inte ett ofrånkomligt krav, om ni har andra rutiner kring lönesättning inom ert företag så utgör inte det något hinder.
  • Du bör dock vara medveten om att civilingenjörer för närvarande är en efterfrågad yrkeskategori.
  • Konkurrensen om kompetent och erfaren personal kan tidvis kan vara hård.

Civilingenjörer löner

Någon lönestatistik för just marinmekaniker finns inte på Lönestatistik.se, vi har därför valt att visa statistiken för mekaniker som en referens.

Lön för civilingenjörer enligt Lönestatistik.se

Se statistik

Marinkraft rekryterar civilingenjörer för jobb i hela Sverige

Rekrytering av civilingenjörer och vägledning av resursen är vad vi på Marinkraft gör bäst. Med absolut koll på vad som utmärker en bra civilingenjör, så kan vi snabbt matcha rätt civilingenjör med rätt företag för jobb i hela Sverige.

 

Bli Rekryterad --> Rekrytera -->

Ring nu
+
Ring mig!