Båtmotormekaniker via Marinkraft

Båtmotormekaniker är mekaniker som är specialiserade på båtmotorer och arbetsuppgifterna består framför allt av service och reparationer av utombordare och andra båtmotorer. Även andra typer av marina mekanikerjobb kring båtmotorer kan vara aktuella. Yrkeskategorin är framför allt efterfrågad inom varvsindustrin och övrig marin verksamhet.

Liksom många andra branscher så står båtmotormekanikerna inför stora pensionsavgångar de kommande åren. Konkurrensen om kompetent personal kan därför tidvis vara hård.

Vi på Marinkraft är specialisterna inom marin rekrytering och bemanning sedan 2014. Hos oss hittar du allt ifrån professionella säljare inom båtindustrin till mekaniker, mekaniker och varvsarbetare som har erfarenheter inom det marina på flertalet kända företag i Sverige. Varje dag vägleder vi företag och arbetare att lyckas med sitt förvärv på bästa sätt!

 

Rekrytering av båtmotormekaniker för jobb i hela Sverige

Rekrytering av båtmotormekaniker och vägledning av resursen är vad vi på Marinkraft gör bäst! Med absolut koll på vad som utmärker en bra båtmotormekaniker så kan vi snabbt ge er rätt mekaniker, med rätt kompetens, för jobb åt företag i hela Sverige.

Vår rekrytering hjälper dig att hitta kompetenta och professionella båtmotormekaniker som har god förståelse för hur olika båtmotorer fungerar.

  • Förstå hur arbetet med båtmotormekanik bedrivs i hamnar, inom varvsnäring och den marina industrin
  • Förstå kundernas krav och behov
  • Slutföra arbetet och uppfylla mål och kvoter
  • Jobba i nära samarbete med kollegor för att avsluta affärer och skapa ytterligare försäljning

 

BÅTMOTORMEKANIKER MED RÄTT LÖN GER MÖJLIGHETER

Majoriteten av våra kunder erbjuder båtmotormekaniker en fast lön efter ålder och erfarenhet samt en mindre rörlig provisionsbaserad lön. Som båtmotormekaniker inom skepps- och varvsindustrin hos våra kunder så har du alltså goda möjligheter att själv påverka din inkomst.

 

REKRYTERA BÅTMOTORMEKANIKER MED RÄTT KOMPETENS OCH AUKTORISATION FÖR DITT FÖRETAG

Marinkraft hjälper företag att hitta rätt kandidater inom alla marina yrkesroller. Våra båtmotormekaniker har ett stort fokus på kvalitet, god service och långsiktiga kundrelationer. Alla våra kandidater arbetar självständigt, självfallet har de också rätt kompetens för uppdraget.

Marinkraft är alltid redo att ställa upp för våra kunder vid behov av en båtmotormekaniker.

Vi rekryterar även båtmekaniker, marinmekaniker, konstruktörer, projektledare och övrig säljpersonal på alla nivåer som efterfrågas.

Marinkraft har idag kontor i Stockholm, men vi rekryterar och bemannar i hela Sverige.

Välkommen till oss på Marinkraft, er bästa partner vid rekrytering av båtmotormekaniker!

 

Bli Rekryterad --> Rekrytera -->

Ring nu
+
Ring mig!