Båtmekaniker lön

Båtmekaniker lön: båtmekaniker är en yrkeskategori där det för närvarande finns en stor efterfrågan på kunniga personer med rätt kompetens.

Liksom många andra yrkesgrupper så står också båtmekanikerna inför stora pensionsavgångar under de kommande åren. Konkurrensen om kompetent och erfaren personal kan därför tidvis vara hård.

 

Båtmekaniker lön

Du som är båtmekaniker

  • Majoriteten av våra kunder erbjuder dig som båtmekaniker en fast lön efter ålder och erfarenhet samt därtill en mindre, rörlig, provisionsbaserad lön.
  • Som båtmekaniker inom skepps- och varvsindustrin hos våra kunder så har du alltså en stor möjlighet att själv påverka din inkomst.
  • Du bör också vara medveten om att båtmekaniker för närvarande är en efterfrågad yrkeskategori och att konkurrensen om kompetent och erfaren personal tidvis kan vara stor.
  • Du tillhör en eftertraktad yrkesgrupp - och du behövs i branschen!

För dig som rekryterar båtmekaniker

  • Majoriteten av våra kunder erbjuder sina båtmekaniker en fast lön efter ålder och erfarenhet samt därtill en mindre, rörlig, provisionsbaserad lön.
  • Detta är dock inte ett ofrånkomligt krav, om ni har andra rutiner kring lönesättning inom ert företag så utgör inte det något hinder.
  • Du bör dock vara medveten om att båtmekaniker för närvarande är en efterfrågad yrkeskategori.
  • Konkurrensen om kompetent och erfaren personal kan tidvis kan vara hård.

Båtmekaniker löner

Någon lönestatistik för just marinmekaniker finns inte på Lönestatistik.se, vi har därför valt att visa statistiken för mekaniker som en referens.

Lön för båtmekaniker enligt Lönestatistik.se

Se statistik

Marinkraft rekryterar båtmekaniker för jobb i hela Sverige

Rekrytering av båtmekaniker och vägledning av resursen är vad vi på Marinkraft gör bäst. Med absolut koll på vad som utmärker en bra båtmekaniker, så kan vi snabbt matcha rätt båtmekaniker med rätt företag för jobb i hela Sverige.

 

Bli Rekryterad --> Rekrytera -->

Ring nu
+
Ring mig!