Båtkonstruktör via Marinkraft

Båtkonstruktör är konstruktörer som främst fokuserar på att konstruera båtar på bästa sätt. Yrkeskategorin är framför allt efterfrågad inom varvsindustrin, rederier och övrig marin verksamhet.

Båtkonstruktörer jobbar med nyproduktion av båtar, arbetsuppgifterna kan vara allt från:

  • Laminering,
  • VVS,
  • Motorinstallation,
  • Ytbehandling till inredningssnickeri

Jobb med reparation och underhåll på marinor förekommer, andra båtkonstruktörer väljer att bygga träbåtar.

Vi på Marinkraft är specialisterna inom marin rekrytering och bemanning sedan 2014. Hos oss hittar du allt ifrån professionella säljare inom båtindustrin till mekaniker, elektriker och varvsarbetare som har erfarenheter inom det marina på flertalet kända företag i Sverige. Varje dag vägleder vi företag och arbetare att lyckas med sitt förvärv på bästa sätt!

 

Rekrytering av båtkonstruktörer för jobb i hela Sverige

Rekrytering av båtkonstruktörer och vägledning av resursen är vad vi på Marinkraft gör bäst! Med absolut koll på vad som utmärker en bra båtkonstruktör så kan vi snabbt ge er rätt individ, med rätt kompetens och rätt erfarenhet, för jobb åt företag i hela Sverige.

Vår rekrytering hjälper dig att hitta kompetenta och professionella båtkonstruktörer som har erfarenhet av att utveckla och konstruera båtar och fartyg.

  • Ha kunskap och erfarenhet om den marina yrkessjöfartens behov och ha kunskap och erfarenhet av arbete inom varvsnäringen och/eller den marina industrin
  • Förstå kundernas krav och behov
  • Slutföra arbetet och uppfylla mål och kvoter
  • Jobba i nära samarbete med kollegor för att avsluta affärer och skapa ytterligare försäljning

 

BÅTKONSTRUKTÖRER MED RÄTT LÖN GER MÖJLIGHETER

Majoriteten av våra kunder erbjuder båtkonstruktörer en fast lön efter ålder och erfarenhet samt en mindre rörlig provisionsbaserad lön. Som båtkonstruktör inom skepps- och varvsindustrin hos våra kunder så har du alltså en stor möjlighet att själv påverka din inkomst.

 

REKRYTERA BÅTKONSTRUKTÖRER MED RÄTT KOMPETENS FÖR DITT FÖRETAG

Marinkraft hjälper företag att hitta rätt kandidater inom alla marina yrkesroller. Våra båtkonstruktörer har stort fokus på kvalitet, god service och långsiktiga kundrelationer och alla våra kandidater arbetar självständigt. Givetvis har de också rätt erfarenhet för uppdraget.

Marinkraft är alltid redo att ställa upp för våra kunder vid behov av en båtkonstruktör.

Vi rekryterar även båtmekaniker, marinmekaniker, konstruktörer, projektledare och övrig säljpersonal på alla nivåer som efterfrågas.

Marinkraft har idag kontor i Stockholm, men vi rekryterar och bemannar i hela Sverige.

Välkommen till oss på Marinkraft, er bästa partner när ni behöver rekrytera en båtkonstruktör!

Bli Rekryterad --> Rekrytera -->

 

Ring nu
+
Ring mig!