Båtkonstruktör lön

Båtkonstruktör lön: Båtkonstruktörer är en yrkeskategori där det för närvarande finns en stor efterfrågan på kunniga personer med rätt kompetens.

Liksom många andra yrkesgrupper så står också båtkonstruktörerna inför stora pensionsavgångar under de kommande åren. Konkurrensen om kompetent och erfaren personal kan därför tidvis vara hård.

Lön båtkonstruktör

Du som är båtkonstruktör

  • Majoriteten av våra kunder erbjuder dig som båtkonstruktör en fast lön efter ålder och erfarenhet samt därtill en mindre, rörlig, provisionsbaserad lön.
  • Som båtkonstruktör inom skepps- och varvsindustrin hos våra kunder så har du alltså en stor möjlighet att själv påverka din inkomst.
  • Du bör också vara medveten om att båtkonstruktörer för närvarande är en efterfrågad yrkeskategori och att konkurrensen om kompetent och erfaren personal tidvis kan vara stor.
  • Du tillhör en eftertraktad yrkesgrupp - och du behövs i branschen!

För dig som rekryterar båtkonstruktörer

  • Majoriteten av våra kunder erbjuder sina båtkonstruktörer en fast lön efter ålder och erfarenhet samt därtill en mindre, rörlig, provisionsbaserad lön.
  • Detta är dock inte ett ofrånkomligt krav, om ni har andra rutiner kring lönesättning inom ert företag så utgör inte det något hinder
  • Du bör dock vara medveten om att båtkonstruktörer för närvarande är en efterfrågad yrkeskategori.
  • Konkurrensen om kompetent och erfaren personal kan tidvis kan vara hård.

Båtkonstruktörer löner

Det finns ingen lönestatistik för just båtkonstruktörer på Lönestatistik.se. Vi visar därför lönestatistik generellt för konstruktörer.

Lön för båtkonstruktör enligt Lönestatistik.se

Se statistik

Marinkraft rekryterar båtkonstruktörer för jobb i hela Sverige

Rekrytering av båtkonstruktörer och vägledning av resursen är vad vi på Marinkraft gör bäst. Med absolut koll på vad som utmärker en bra båtkonstruktör, så kan vi snabbt matcha rätt båtkonstruktör med rätt företag för jobb i hela Sverige.

Bli Rekryterad --> Rekrytera -->

Ring nu
+
Ring mig!