Båtelektriker via Marinkraft

Båtelektriker är elektriker som är specialiserade på fartygsel och övrig maritima elinstallationer. Yrkeskategorin är framför allt efterfrågad inom yrkessjöfarten, varvsindustrin och övrig marin verksamhet. Liksom många andra branscher så står elbranschen inför stora pensionsavgångar de kommande åren. Konkurrensen om kompetent personal kan därför tidvis vara hård.

Vi på Marinkraft är specialisterna inom marin rekrytering och bemanning sedan 2014. Hos oss hittar du allt ifrån professionella säljare inom båtindustrin till mekaniker, elektriker och varvsarbetare som har erfarenheter inom det marina på flertalet kända företag i Sverige. Varje dag vägleder vi företag och arbetare att lyckas med sitt förvärv på bästa sätt!

 

Rekrytering av båtelektriker för jobb i hela Sverige

Rekrytering av båtelektriker och vägledning av resursen är vad vi på Marinkraft gör bäst! Med absolut koll på vad som utmärker en bra båtelektriker så kan vi snabbt ge er rätt elektriker, med rätt kompetens och rätt auktorisation, för jobb åt företag i hela Sverige.

Vår rekrytering hjälper dig att hitta kompetenta och professionella båtelektriker som förstår hur el fungerar i en marin miljö och som har alla erforderliga auktorisationer.

  • Förstå antingen den marina yrkessjöfarten och/eller rederiernas el och elberoende
    Eller förstå behoven och beroendet av el i hamnar, varvsnäringen och den marina industrin
  • Förstå kundernas krav och behov
  • Slutföra arbetet och uppfylla mål och kvoter
  • Jobba i nära samarbete med kollegor för att avsluta affärer och skapa ytterligare försäljning

 

BÅTELEKTRIKER MED RÄTT LÖN GER MÖJLIGHETER

Majoriteten av våra kunder erbjuder båtelektriker en fast lön efter ålder och erfarenhet samt en mindre rörlig provisionsbaserad lön. Som båtelektriker inom skepps- och varvsindustrin hos våra kunder så har du alltså en stor möjlighet att själv påverka din inkomst.

 

REKRYTERA BÅTELEKTRIKER MED RÄTT KOMPETENS OCH AUKTORISATION FÖR DITT FÖRETAG

Marinkraft hjälper företag att hitta rätt kandidater inom alla marina yrkesroller. Våra båtelektriker har ett stort fokus på kvalitet, god service och långsiktiga kundrelationer och alla våra kandidater arbetar självständigt. Givetvis har de också rätt auktorisation för uppdraget.

Marinkraft är alltid redo att ställa upp för våra kunder vid behov av en båtelektriker.

Vi rekryterar även båtmekaniker, marinmekaniker, konstruktörer, projektledare och övrig säljpersonal på alla nivåer som efterfrågas.

Marinkraft har idag kontor i Stockholm, men vi rekryterar och bemannar i hela Sverige.

Välkommen till oss på Marinkraft, er bästa partner vid rekrytering av båtelektriker!

 

Bli Rekryterad --> Rekrytera -->

Ring nu
+
Ring mig!