Båtelektriker lön

Båtelektriker lön: Båtelektriker är en yrkeskategori där det för närvarande finns en stor efterfrågan på kunniga personer med rätt kompetens och rätt auktorisation.

Liksom många andra branscher så står elbranschen inför stora pensionsavgångar under de kommande åren. Konkurrensen om kompetent personal med rätt auktorisation kan därför tidvis vara hård.

Lön båtelektriker

Du som är båtelektriker

  • Majoriteten av våra kunder erbjuder dig som båtelektriker en fast lön efter ålder och erfarenhet samt därtill en mindre, rörlig, provisionsbaserad lön.
  • Som båtelektriker inom skepps- och varvsindustrin hos våra kunder så har du alltså en stor möjlighet att själv påverka din inkomst.
  • Du bör också vara medveten om att båtelektriker för närvarande är en efterfrågad yrkeskategori och att konkurrensen om kompetent och erfaren personal tidvis kan vara stor.
  • Du tillhör en eftertraktad yrkesgrupp - och du behövs i branschen!

För dig som rekryterar båtelektriker

  • Majoriteten av våra kunder erbjuder sina båtelektriker en fast lön efter ålder och erfarenhet samt därtill en mindre, rörlig, provisionsbaserad lön.
  • Detta är dock inte ett ofrånkomligt krav, om ni har andra rutiner kring lönesättning inom ert företag så utgör inte det något hinder.
  • Du bör dock vara medveten om att båtelektriker för närvarande är en efterfrågad yrkeskategori.
  • Konkurrensen om kompetent och erfaren personal kan tidvis kan vara hård.

Båtelektriker löner

Någon lönestatistik för just marinmekaniker finns inte på Lönestatistik.se, vi har därför valt att visa statistiken för mekaniker som en referens.

Lön för båtelektriker enligt Lönestatistik.se

Se statistik

Marinkraft rekryterar marinmekaniker för jobb i hela Sverige

Rekrytering av marinmekaniker och vägledning av resursen är vad vi på Marinkraft gör bäst. Med absolut koll på vad som utmärker en bra marinmekaniker, så kan vi snabbt matcha rätt mekaniker med rätt företag för jobb i hela Sverige.

Bli Rekryterad --> Rekrytera -->

Ring nu
+
Ring mig!