Automationstekniker via Marinkraft

Automationstekniker är ett brett yrke, med ett lika brett utbud av arbetsuppgifter. Som yrkesgrupp är automationstekniker framför allt eftertraktade när montering, inställningar, reparationer och skötsel av utrustning för automatiskt styrning av olika industriprocesser och maskinanläggningar är vad som behövs för en väl fungerade verksamhet.

Liksom många andra branscher så står också automationsteknikerna inför stora pensionsavgångar de kommande åren.  Konkurrensen om kompetent personal kan därför tidvis vara hård.

Vi på Marinkraft är specialisterna inom marin rekrytering och bemanning sedan 2014. Hos oss hittar du allt ifrån professionella säljare inom båtindustrin till mekaniker, elektriker och varvsarbetare som har erfarenheter inom det marina på flertalet kända företag i Sverige. Varje dag vägleder vi företag och arbetare att lyckas med sitt förvärv på bästa sätt!

 

Rekrytering av automationstekniker för jobb i hela Sverige

Rekrytering av automationstekniker och vägledning av resursen är vad vi på Marinkraft gör bäst! Med absolut koll på vad som utmärker en bra automationstekniker så kan vi snabbt ge er rätt individ, med rätt kompetens, för jobb åt företag i hela Sverige.

Vår rekrytering hjälper dig att hitta kompetenta och professionella automationstekniker med erfarenhet av att arbeta i en marin miljö. För att arbeta som automationstekniker så bör du:

  • Ha kunskap och/eller erfarenhet av behovet av automation inom den marina yrkessjöfarten, i hamnar, inom varvsnäringen och/eller inom den marina industrin.
  • Förstå kundernas krav och behov av automation.
  • Alltid slutföra arbetet och uppfylla mål och kvoter.
  • Jobba i nära samarbete med kollegor för att avsluta affärer och skapa ytterligare försäljning.

 

AUTOMATIONSTEKNIKER MED RÄTT LÖN GER MÖJLIGHETER

Majoriteten av våra kunder erbjuder automationstekniker en fast lön efter ålder och erfarenhet samt en mindre rörlig provisionsbaserad lön. Som automationstekniker inom skepps- och varvsindustrin hos våra kunder så har du alltså goda möjligheter att själv påverka din inkomst.

 

REKRYTERA AUTOMATIONSTEKNIKER MED RÄTT KOMPETENS OCH AUKTORISATION FÖR DITT FÖRETAG

Marinkraft hjälper företag att hitta rätt kandidater inom alla marina yrkesroller. Våra automationstekniker har ett stort fokus på kvalitet, god service och långsiktiga kundrelationer. Alla våra kandidater arbetar självständigt, självfallet har de också rätt kompetens för uppdraget.

Marinkraft är alltid redo att ställa upp för våra kunder vid behov av en automationstekniker.

Vi rekryterar även båtmekaniker, marinmekaniker, konstruktörer, projektledare och övrig säljpersonal på alla nivåer som efterfrågas.

Marinkraft har idag kontor i Stockholm, men vi rekryterar och bemannar i hela Sverige.

Välkommen till oss på Marinkraft, er bästa partner vid rekrytering av en automationstekniker!

Bli Rekryterad --> Rekrytera -->

Ring nu
+
Ring mig!